Másodvélemény logo
Eddig ennyi esetben segítettünk:
00117
Belépés

Orvosi másodvélemény árak

Egy egészségügyi döntéshelyzetben a nyugalom és a biztonságosság érzése a legfontosabb és az, hogy kiszámíthatóan tudjon tervezni! Mi ezt kínáljuk Önnek, elérhető áron, kockázat nélkül!

A masodvelemeny.hu oldalon az Ön betegségével, kezelésével, állapotával, vagy beavatkozásával kapcsolatos kérdésére adunk egy második, független orvosi véleményt, és így a másodvélemény ára azt takarja, hogy az adott orvos rendelési idejében, munkaidejében Önnel foglalkozik.

Mivel a másodvéleményt szakorvosok adják más orvosok által adott leletek és vizsgálatok nyomán, a szolgáltatás majdnem olyan, mintha egy magánrendelésen személyesen mutatná be a leleteit; a honlapon az Ön által választott orvos azokat ugyanúgy átnézi, azok ismeretében írásos szakvéleményt küld Önnek, ám személyes vizsgálatra nem kerül sor.

Néha kérdezik tőlünk: „Nem rizikós az, hogy nem lát engem személyesen az orvos és ezért még fizetni is kell?” Oldalunk nem pusztán egy netes orvos válaszol fórum, ahol nyilvános keretek között általánosságok hangozhatnak csak el. Az, hogy Ön feltölti legbizalmasabb leleteit, adatait annak súlya van, és ehhez mérten kapja meg az érdemi választ is!

Az ár egységes: minden egyes problémakörre, orvosi szakterülettől függetlenül, egy alkalomra 7.500 forint.

A fent megadott ár egy téma megválaszolását jelenti. De ha Ön pl. egy nőgyógyászati és egy sebészeti kérdésben egyszerre fordul hozzánk, akkor az két orvos másodvéleményét jelenti, így az ára is kétszeres.

Miért éri meg másodvéleményt kérnie?

Hármas garanciát vállalunk,
így Önnek nincsen semmiféle kockázata:

7.500 forintot megér az a megnyugvás és a bizalom, hogy Ön mindent megtett a jó egészségügyi döntése érdekében!

A másodvélemény kérését Ön az alábbi módok valamelyikén tudja kifizetni, részletekért kattintson a gombokra!

Bankkártyás fizetésRészletek

Weboldalunk a CIB Bank Zrt. által biztosított internetes bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A CIB Bank Zrt. internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA és VISA Electron (amennyiben ezt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyákkal történő fizetést tesz lehetővé. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Fizetés lépései

 1. A www.masodvelemeny.hu weboldalon, klikkeljen a jobb oldalt felül lévő, zöld színű BELÉPÉS gombra, majd írja be az igényléskor megadott e-mail címét és jelszavát. Ezzel be is lépett saját kartonjába, innen tudja letölteni a másodvéleményt.
 2. Itt egy táblázatot fog látni eddigi másodvélemény kéréseiről (ha ez az első igénylése, akkor még csak egy sort fog itt látni). A megválaszolt státuszú másodvélemény kérés mellett klikkeljen a FIZETÉS és LETÖLTÉS gombra és máris láthatja az elkészült másodvéleményt, melynek tartalmát a rendszer elhomályosítja.
 3. Klikkeljen a FIZETÉS és LETÖLTÉS gombra, majd töltse ki számlázási adatait. Ha ezeket már korábban kitöltötte, a rendszer automatikusan továbblépteti Önt a fizetési felületre.
 4. Fizetéskor Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. Az Ön kártyaadatairól az Orvosi Másodvélemény Kft. nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. Bankkártyával történő fizetés esetén, a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja az Ön számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével, és visszairányítja Önt a www.masodvelemeny.hu oldalra. A fizetési felületen hajtsa végre a fizetést a korábban megadott fizetési módon (az orvosi másodvélemény díja 7.500 Ft).
 5. A sikeres fizetést követően visszairányítjuk az elkészült másodvélemény oldalára. Ekkorra már eltűnik a homályosítás és azonnal el tudja olvasni a másodvéleményt. A LETÖLTÉS gombra kattintva pedig PDF formátumban is megtekintheti.

A bankkártyával történő fizetés esetén, a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a masodvelemeny.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a masodvelemeny.hu oldalra, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Kérdése van a fizetéssel és letöltéssel kapcsolatban?

Kérjük, először nézzen körül a Gyakori Kérdések menüpontban. A legtöbb kérdésre itt azonnal megtalálja a választ.

Ha kérdésére mégsem talált választ, írjon nekünk a kapcsolat@masodvelemeny.hu e-mail címre.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A szolgáltató (masodvelemeny.hu) a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással٭ ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról az Orvosi Másodvélemény Kft. nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el.

٭Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB Bank Zrt. rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

PayPal fizetésRészletek

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez.

Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szüksége, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja. Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül.

Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete egyszerű és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez. A legtöbb bankkártyás fizetésekhez hasonlóan, PayPal fizetés esetén sem számítanak fel külön díjat a fizetésért.

Amennyiben a szolgáltatás megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Itt két lehetőség közül választhat. Ha rendelkezik PayPal számlával, akkor a jobb oldalon a „Have a PayPal account?” címszó alatt egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.

Ha nincs PayPal számlája, akkor a „Don’t have a PayPal account” címszó alatt megjelenő űrlapot használhatja.

A következő adatokat kell megadnia:

 • Card Number: ez a bankkártya száma
 • Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
 • CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
 • Home Telephone: azt a számot érdemes megadni, amelyen Ön elérhető, ha mégis szükség lenne a személyes kapcsolatra. (Meg kell adni az országkódot és a körzetszámot.)
 • E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
 • A "Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.

Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Review Order and Continue" gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést. Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót a „Pay now” gomb megnyomásával. A visszaigazoló információk után visszairányítják a masodvelemeny.hu oldalra, ahol szintén kap egy megerősítést a sikeres fizetésről.

Pillanatokon belül értesítik e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben a masodvelemeny.hu csapata is megkapja az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelés feldolgozását.

Híreink

 • Hírességek az orvosi másodvélemény mellett

  2015. 04. 14.

  Hírességek az orvosi másodvélemény mellett

  Rita Willson eltávolíttatta melleit, melyre egy orvosi másdovéleményt követően szánta el magát.

  Tovább
 • Visszajelzés péciensünktől...

  2015. 01. 26.

  Visszajelzés péciensünktől...

  Mivel orvosától nem kapott megnyugtató választ, az online másodvélemény kérés ideális megoldásnak tűnt.

  Tovább

Tripla Garancia

100% szakvélemény garancia

Garantáljuk, hogy önnek semennyit sem kell előre fizetnie.

Ön csak akkor fizet, ha az orvosi másodvélemény beérkezett és már látja a rendszerben.

Garantáljuk, hogy, ha valamilyen okból kifolyólag mégis elkerülhetetlen a személyes orvosi vizsgálat, a másodvélemény árát az orvos beszámítja a vizit díjába, így ön nem kockáztat.

Bővebben a garanciáról