Másodvélemény logo
Eddig ennyi esetben segítettünk:
00118
Belépés

Hírek » Megújultunk!

Megújultunk!

Megújultunk!

Új arculattal, de változatlan szakmai tartalommal jelentkezik a masodvelemeny.hu. Az új honlapon egyszerűsödött az orvosi másodvélemény kérés folyamata és több új funkcióval is bővült a szolgáltatás. 

Mindenek előtt a lényegi funkciót szerettük volna felhasználó barátabbá tenni: hogy a páciensek számára a megbízható kontrollvélemény egy számukra sok fejtörést okozó egészségügyi kérdést illetően könnyen elérhető legyen, ne kelljen bonyolult regisztrációs lépéseket követni, felesleges adatokat megadni. Az új honlapon az orvosi másodvélemény igénylése csupán néhány egyszerű lépés.

A honlapon továbbra is számos, egy-egy orvosi szakterületre vonatkozó cikket, leírást talál, amelyek segítik a problémájával kapcsolatos tájékozódásban. Újdonság, hogy a választható szakorvosokat már a korábbiakhoz képest több aloldalról is, akár a betegséget leíró cikkek alján is elérheti, így még kevesebbet kell kattintgatnia a másodvélemény kéréshez.

A szolgáltatás során továbbra is különös figyelmet fordítunk az adatbiztonságra, az orvosi titoktartást szem előtt tartva, a másodvélemény kérések tartalmát csak az igénylő és az orvos láthatja.

Nézzen körül Ön is, forduljon hozzánk bizalommal!

Orvostól orvosig járt problémájával és nem jutott egyről a kettőre?
Szeretne gyorsan, kényelmesen konkrét választ kapni kérdéseire és szívesen megkérdezne egy független szakembert?

Kérjen orvosi másodvéleményt itt!

Hogyan kérhetek orvosi másodvéleményt?

Másodvéleményt kérek
A másodvélemény kérés menete